GLAD & GLAD Träna upp din hållning med spiralstabilisering (grundkurs)

Status
Ej registrerad
Pris
2500
Kom igång
Din kurs är för närvarande stängd
GLAD & GLAD

GLAD & GLAD

Två naprapater som brinner för att sprida kunskapen om vad en god, upprätt hållning samt ett naturligt gång och löpteknik kan göra för dina vardagliga krämpor eller idrottsskador/prestation. Den röda tråden är metoden spiralstabilisering. Denna metod passar sig bra som webkurs med både teoretiska delar samt praktiska övningar som enkelt görs med gummiband hemma. Detta är en kurs för dig som vill åstadkomma en permanent förändring/förbättring av din hållning som orsakar mer problem än vad många tycks tro i våran mening. Varmt välkommen att webkursa med oss :) / Anna & Mattias på GLAD & GLAD.

GLAD & GLAD Träna upp din hållning med spiralstabilisering (grundkurs)

Få en hållning i världsklass !!
Träna upp din hållning med spiralstabilisering.
Denna 6 veckors kurs är en kickstart i att korrigera och stärka din hållning
samt ge dig en skonsam gångteknik.

 

Har du en ihopsjunken/ hängig hållning? Återkommande besvär som kräver regelbundna behandlingar eller besvär som du inte blir bra av trots behandling eller träning?

Tex ont i höfter, värk ner i benen, huvudvärk, spända axlar, trött i ryggen då du står still mer än några minuter, nersjunkna fotvalv, kollapsad hållning med bl a gamnacke, löparskador mm…….Då kan det göra underverk om du återfår en stark/ naturlig hållning och en gång & löpteknik teknik som inte stressar din kropp.

Vi människor är gjorda för att röra på oss i upprätt position då mår vi som bäst i våra kroppar och våra gångarter gång (ej powerwalk) och löpning verkar spänningslösande. Men vi moderna människor rör oss generellt för lite samt med fel “teknik” pga mindre bra hållning eller för stressad gång. Det är så viktigt att våran hållning är korrekt för då väljer nervsystemet  ”rätt” muskler att jobba med.

Scroll to Top