Hundjuristen: Skaffa hund – att undvika de juridiska fällorna

Status
Ej registrerad
Pris
495
Kom igång
Denna kurs är för närvarande stängd
Picture of Hundjuristen - Jane Stenius

Hundjuristen - Jane Stenius

Jane Stenius är utbildad jurist vid Stockholms universitet och har sedan examen arbetat med juridik inom både ideella organisationer, myndigheter och privata företag. Jane har själv både hundar och katter och har därför stor insikt i hur det är att vara aktiv djurägare. Med ett stort hjärta för djur specialiserade hon sig inom animaljuridik och startade Hundjuristen 2014. Hundjuristen arbetar med rådgivning, avtal och utbildning till djurägare och djurföretagare, främst vad gäller sällskapsdjur. Majoriteten av ärendena som Hundjuristen hanterar rör hundar och katter.

Hundjuristen: Skaffa hund – att undvika de juridiska fällorna

Vet du vad som gäller för köp, fodervärd eller adoption av en hund? Hur kan du veta om hunden är en smuggelhund? Hur ska ett köpeavtal se ut? Är uppfödaren seriös? Känner du till vilket skydd du har som köpare? Vad har du för rättigheter och skyldigheter som hundägare?

Detta och fler frågor besvaras i utbildningen. Du får tips och information kring hur du ska tänka för att undvika att hamna i tvist eller för att förenkla en eventuell tvist när du ska skaffa eller har skaffat din hund.