3vallare – Stå framför, backa

Status
Ej registrerad
Pris
350
Kom igång
Din kurs är för närvarande stängd
Anna Larsson

Anna Larsson

Jag är SBK & klickerinstruktör, tillhört landslaget i freestyle flera år. Vunnit EM, NM och SM i HTM och tävlat på elitnivå i flertalet andra hundsporter.

3vallare – Stå framför, backa

I den här kursen kommer du få lära dig ett roligt och effektivt sätt att lära hunden att backa framför dig. Det gör att hunden aktivt lär sig att styra sitt backande och får flyt i sina rörelser.

Jag kommer först att gå igenom saker du behöver tänka på innan träningen startar – hur man delar upp träningen i olika steg, använder markör, belöningsplacerar – sedan går jag igenom targetinlärning, olika tekniker för att träna backande med och utan hjälp av target och sedan hur du sätter på signal och bygger ihop det färdiga momentet.

Om du gillar träningen i den här kursen lovar jag att du kommer gilla min bok Rallylydnad Från grundfärdigheter till mästare! Där hittar du allt du behöver för att träna in effektiva grundfärdigheter, sätta samman moment och göra er redo för att tävla! Boken passar lika bra oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa för att ta er till SM! Du hittar boken bland annat hos Klickerförlaget.

Scroll to Top