Fysträning för agilityhunden

Välkommen till kursen för dig som vill komma igång med friskvårdsträningen. Denna kursen är mer inriktad mot er som tränar agility med allt vad det innebär.

799,00 kr

Alla kurser av
Läs mer om utbildaren här:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till kursen för dig som vill komma igång med friskvårdsträningen. Denna kursen är mer inriktad mot er som tränar agility med allt vad det innebär. Vi kommer fokusera på de områden som agilityhunden behöver stärka lite extra och prata om hur du ska tänka när du planerar din träning. Kursen består av 7 block som kommer släppas under 5 veckor från det att du köper kursen. Det är en självstudiekurs men du kommer få tillgång till en facebookgrupp där du kan ställa dina frågor eller få feedback.

 

Inga förkunskaper krävs

Vecka 1
Introduktion + Grunder inom balansbollsträning
Vecka 2
Fokus: Framdel
Vecka 3
Fokus: Bakdel
Vecka 4
Fokus: Bål
Vecka 5
Fokus: Spänst & Explosivitet + Planera din träning

  • 7 stycken lektioner
  • Tydligt upplägg med både video och text till varje lektion.
  • Pdf med sammanfattning av varje lektion ni kan spara ner
  • Personlig feedback via facebookgrupp

Ni kommer inte behöva ha något särskilt utan alla övningar går att göra med lite fantasi med det man har hemma. Jag kommer tipsa om sätt för varje övning. I början kommer jag gå igenom vad jag kommer använda om det är så att ni vill köpa hem dem innan träningen drar igång.

När din order är färdigbehandlad kommer du åt kursen under Mina kurser. Du har sen obegräsad tillgång till kursen i 6 månader.
Rulla till toppen