GLAD & GLAD

Anna Glad, Leg Naprapat – sedan 2004

Jag har jobbat som Leg. Naprapat sedan 2004 på egen klinik med behandlingar samt personlig träning och gruppträning. Att analysera och förbättra rörelsemönster ligger mig varmt om hjärtat och har varit en stor del av mitt yrke som naprapat, yogainstruktör och längd & löpcoach. Har själv fått ordning på min struliga rygg som jag dragits med sedan högstadiet, med daglig värk och återkommande ryggskott, mycket tack vare regelbunden träning i spiralstabiliering dom senaste 5 åren samt hittat en balans mellan aktivitet och återhämtning både mentalt och fysiskt.

För två år sedan flyttade vi upp till Funäsfjällen i Härjedalen, jag önskar att alla kunde komma hit och få njuta av fin fjällmiljö samt träna spiralstabilisering med oss på GLAD & GLAD men så är ju inte verkligheten så jag har nu skapat en 6 veckor webbkurs i spiralstabilsering som gör det möjligt att på egen hand med hjälp av instruktionsvideos och teorilektioner få en förståelse för vad en god hållning och naturligt rörelsemönster i gång kan göra underverk för spänningar som många dras med helt i onödan.

Under denna 6 veckor kurs ingår det även två st videoanalyser av tekniken. Ladda ner appen Whats up och skicka videosnuttarna på när du tränar med banden, så återkommer jag med feedback på tekniken.

Tveka inte höra av dig vid frågor och funderingar till mig på 0707-20 55 59 eller maila till [email protected]

Fridens / Anna Glad Leg. naprapat

Onlinekurser av GLAD & GLAD